Na lang wikken en wegen hebben we doorgezet, het gaat er komen; Vleesverkoop op onze boerderij.
Meteen rijzen er veel vragen op; Wat gaan we precies verkopen? Wat hebben we hiervoor nodig? Hoe gaan we het vlees verpakken? Wat wordt de winkelinventaris? Keuken erbij? Welke kleur tegels? Wanneer gaan we eigenlijk open? Wat zijn de openingstijden?
Zo maar een kleine greep uit het assortiment vragen die we allemaal moeten beantwoorden. Inmiddels zijn er een hoop vragen beantwoord. Ook een hele hoop nog niet… Eind september/ begin oktober gaan we openen. Groots? Of kleinschalig vieren?
Op die vraag heb ik nog geen antwoord. Wat ik wel weet, is dat we er ontzettend veel zin in hebben. Dat we alleen voor de allerbeste kwaliteit gaan. Dat we hopen jou snel te ontmoeten op onze boerderij!
De koffie staat klaar… lekker een gezellige pot koffie? of een automaat? hmmmmm