WELKOM

WIJ ONTMOETEN JE GRAAG OP ONZE BOERDERIJ

Welkom bij boerderijwinkel D’n Heerd. Wij zijn Kees en Monique Jansen, samen met onze drie kinderen wonen wij op deze prachtige boerderij in Dongen.

Waar het houden van Belgisch Witblauwe koeien begonnen is als onze hobby, werd het al snel een hele onderneming. Inmiddels hebben we in totaal 90 vleeskoeien die wij mogen verzorgen.

WEET WAT JE EET

EET HEERLIJK DUURZAAM “WEIDE”VLEES UIT DONGEN

Onze koeien zijn echte “scharrel”koeien. De drachtige koeien leven in een natuurgebied in het nabij gelegen Loon op Zand. Tegen de uitgerekende datum komt de koe terug naar de stal, waar zij enkele weken in het strohok zal verblijven. Na het afkalven laten we het kalf en de koe zeker een half jaar bij ons op de boerderij samen lopen. Totdat de koe opnieuw drachtig is.

Het gehele jaar staat bij ons de staldeur open. Dit betekent dat de koe (en het kalf) vrij is om naar buiten te gaan of naar binnen te komen.

Doordat de koeien een gevarieerd menu krijgen (veelal van eigen land), heerlijk kunnen “scharrelen” en dus lekker de tijd krijgen om te groeien, kunnen wij je een (h)eerlijk stukje vlees aanbieden! Want al die luxe, dat proef je!

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel, of op de boerderij. Je bent van harte welkom.

OP EEN RIJTJE

  • “Weide”koeien van Belgisch Witblauw ras

  • Duurzaam en eerlijk vlees, dat is toch het allerlekkerst

  • Eet niet alleen vlees, wissel de weekmaaltijden af met vis en vegetarisch

  • Maar als je dan vlees eet, koop dan eens bij de boer

  • Kom gerust een kijkje nemen in onze stal

  • En koop dan eens het allerlekkerste rundvlees uit Dongen. Proef en beleef!