Er is volop vlees verkrijgbaar bij boerderijwinkel D’n Heerd. Inmiddels is ons assortiment flink uitgebreid met ook vleesproducten van het weidevarken en het Gildehoen (kip). Uiteraard blijft onze absolute trots het rundvlees van eigen boerderij!

Ik krijg wel eens de vraag of we alléén pakketten verkopen. Het antwoord is NEE. In de winkel hebben we volop vlees in portieverpakkingen voor twee personen. Heb je liever een verpakking voor één persoon, bestel dit dan. We maken je bestelling op maat bij de eerstvolgende slacht.

Rundvlees

De trots van onze winkel is natuurlijk het rundvlees van onze eigen Belgisch Witblauwe vleeskoeien. Meer informatie hierover vind je hier.

Wist je dat het verboden is in Nederland om antibiotica preventief te gebruiken? Wij gebruiken alléén antibiotica in uiterste noodgevallen. We willen immers het beste voor de mens en onze dieren!

(scharrel) Varkensvlees

Een deel van ons varkensvlees is afkomstig van De Moerderij Scharrelvarkens.

De Moerderij is een kleinschalige varkensboerderij waar de scharrelvarkentjes heerlijk buiten lopen. En dat op nog geen vijf kilometer afstand van D’n Heerd. De Moerderij levert ons filetlapjes a la minute en speklappen met zwoerd. De varkentjes bij de Moerderij hebben een heerlijk buitenleven, dat proef je terug!

Vanaf heden hebben wij ook varkensvlees uit Spanje. De reden om hiervoor te kiezen was simpel. Het varkensvlees is van 100% Duroc scharrelvarkens en is van superieure kwaliteit. Het varkensvlees is voor Nederlandse begrippen iets vetter maar o zo mals! Eenmaal geproefd wil je niet meer anders! Batallé levert ons buikspare-ribs, speklappen, buikspek en procureur.

Gildehoen kip

Onze kip is afkomstig van poelier Van Berkel uit Loon op Zand. In de winkel hebben wij enkel en alleen kip van het Gildehoen. Een stukje kip wat inmiddels door ons geroemd wordt door zijn sappige malse karakter. Het Gildehoen is een kip welke in ruimere stallen heeft geleefd onder goede omstandigheden. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor de kippen om te scharrelen en er zijn speelmaterialen waarmee de kip zich kan vermaken. De kip is antibiotica-vrij.

Van het Gildehoen hebben wij hele kip, kipfilet, kipdij, kipsaté, luxe kipspiezen en kippenbouten.